Fontos tudnivalók

Tájékozódj és utána dönts!

Amennyiben megbízható, pontos és szakértő ausztriai ügyintézést szeretnél garanciával, akkor feltétlenül alaposan tájékozódj a szolgáltatókról! Irodánk szakértőkkel, osztrák mentalitással, pénzvisszafizetési garanciával, határidőre dolgozik! Magyarországon hivatalosan bejelentve dolgozunk, és minden ügyfelünknek számlát adunk! Leinformálhatóak vagyunk, és már több éve csak kizárólag ausztriai ügyintézésekkel foglalkozunk!

Eddig sem, és ezután sem  tervezzük, hogy:
– biztosítást adjunk el, vagy kínáljunk neked…

– megtakarítási lehetőségekkel ostromozzuk…
– álláslehetőségeket közvetítsünk!

"Olcsó" adóbevallás - "olcsó" családi pótlék igénylés - biztos megéri?

Ma Magyarországon nagyon sok olyan hirdetéssel találkozhatnak az Ausztriában dolgozók, hogy az osztrák családi pótlékot, adóbevallást elkészítik OLCSÓN, sőt…egyes esetekben “ingyenesen” vagy jutalékos formában!

Ezekkel az “ügyintézőkkel” a következő probléma merül fel (sajnos már későn.. 🙁 )

1. A szolgáltatásukat sokan szakmai hozzáértés nélkül, illegálisan végzik!

2. Ha el is jut egy-egy dokumentum a megfelelő hivatalba, és ott derül ki hogy rosszul van kitöltve, esetleg valami adat hiányzik, akkor hirtelen nem lehet őket elérni, nem veszik fel a telefont, és jó esetben “csak” magyarázkodnak!

3. Az “ingyenes” vagy jutalékos ügyintézés szinte minden esetben feltételekhez van kötve! Pl: kössenek nagyon jó biztosítást, ami csak havonta 100 Euró, de az mennyire jó lesz majd 20 év múlva! Szerintem erről is sokan tudnának mesélni…

4. Sok ügyfelünk jelezte már, hogy az eddigi ügyintéző, aki az adóvisszatérítést intézte, a saját bankszámlaszámát írta rá a beadványra, ezzel “bebiztosítva magát”, hogy az adóvisszatérítés jó helyre kerüljön…aztán vagy továbbította az ügyfélnek, vagy nem…

5. Kevesen tudják, hogy minden nyomtatványt az ügyfélnek saját kezűleg alá kell írnia mielőtt beadja! Sajnos a fent említett “ügyintézők” ezt elfelejtik, és az ügyfél helyett írják alá a hivatalos nyomtatványokat! Ezzel a legnagyobb kár az ügyfelet éri, ugyanis azt sem tudja, be lett-e adva a kérelme, ha netán igen, akkor mikor, és mit tartalmazott…

Irodánk legálisan, szakmailag képzett munkatársakkal dolgozik! Minden ügyfelünk számlát kap, archiváljuk a beadványokat, és nem utolsó sorban elérhetőek vagyunk mindig! Munkánkat PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL végezzük!

Ne hagyd, hogy megtévesszenek!

IGR Iroda Magyarország Kft.

Tel:
+36 20 390 31 90
E-mail : info(kukac)osztrakiroda.hu

Irodánk már 8 éve az Ausztriában dolgozó magyar munkavállalóknak nyújt segítséget az utazási költségtérítés, adóvisszatérítés,  családi pótlék, vagy akár a GYES ügyintézésben!